Rafael Mezas

Partner en Test Consultant

Persoonlijk

Ik ben 37 jaar, woon in Amsterdam maar heb van mijn 8ste tot mijn 18e op Curaçao gewoond. Ik heb een sterke binding met de eilanden, ik heb in 2011 zelfs een mooie opdracht op Bonaire mogen doen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn kinderen en speel ik graag  op de PS4.

Mijn Qholix

Qholix ben ik in 2013 samen met Romeo Gemerts gestart omdat ik het belangrijk vind dat mensen moeten kunnen excelleren op een authentieke manier en ik wil mensen die kans kunnen geven. Bij Qholix werken we vanuit een sterke eigen inhoudelijke cultuur en staan in voor de kwaliteit van onze mensen. We zijn ons goed bewust aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de moderne tester en selecteren daar ook bewust op. Ook zorgen wij voor de juiste trainingen en opleidingen die ervoor zorgen dat onze testers optimaal uitgerust zijn voor de testklus van morgen.

Passie voor het testvak

Ondanks het feit dat nu al meer dan 10 jaar actief ben in het testvak, verveelt het me geen moment. Elke opdracht is weer anders en op een andere manier uitdagend. Bij elke opdracht heb ik weer wat nieuws geleerd en wordt de rol van testers anders ingevuld. Ik heb echt het idee dat je als tester nooit uitgeleerd bent dus om die reden zal ik altijd actief willen blijven  in het veld.

Expertise

Agile Scrum, SAFe, overheid, telecom, detachering.

 

Mijn drive

Ik heb kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan, met een kritische blik kijk ik naar de wereld om mij heen en streef ik naar het beste. Kennis van zaken samen met een goede mentaliteit moeten ervoor zorgen dat mensen op waarde geschat worden en op de juiste plekken terecht komen. Ik heb in mijn omgeving te vaak gezien dat dit op een verkeerde manier gebeurde zodat zij niet het optimale uit hunzelf konden halen.

Share This