Revillino Pinas

Test consultant

Persoonlijk

Ik ben 41 jaar en geboren in Utrecht. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een muzikale familie. Ik speel trompet en hiernaast ben ik op muzikaal vlak ook bezig met het arrangeren en schrijven van muziek. Ik ben sportief aangelegd en fitness graag.

Mijn Qholix

Qholix geeft mij de mogelijkheid om mijn ideeën en visie te gebruiken die ik de loop der jaren door mijn ervaring als accountmanager detachering opgedaan heb. Dit kan ik op volstrekt authentieke manier doen die het best bij mij past, ik hoef mij niet te conformeren aan een bestaande bedrijfscultuur want die vorm ik zelf samen met de andere Qholix professionals.

Passie voor het vak

Ik ben nu 5 jaar actief in het testvak en het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat elk project anders is. Elk project begint voor mij met een nieuwe uitdaging om met mijn kennis en ervaring het te testen object binnen de gestelde tijdstermijn met kwaliteit af te leveren tot een volwaardig werkend systeem. Ik vergelijk het testproces van een object als het test proces die wij als mens ook ondergaan in het leven. We ondergaan en doorstaan allerlei verschillende testen in het leven waardoor we als mensen geestelijk en lichamelijk sterker worden. Hierdoor worden we qua kennis en ervaring rijker en wordt kwaliteit van leven ook steeds beter. Als testers zorgen wij ervoor dat het te testen object zodanig getest wordt zodat het klaar is om released te worden en naar tevredenheid gebruikt kan worden door de eindgebruikers.

Expertise

Testanalyse, Testautomatisering

 

Mijn drive

Het leven is een mooi geschenk wat we allemaal hebben gekregen. Elke dag het beste uit het leven halen met vallen, opstaan en blijven ontwikkelen met de gaves en talenten die je hebt gekregen, maar ook ervoor zorgen dat je het beste in iemand naar boven kan halen.

Share This