Steven Atmopawiro

Business Manager

Persoonlijk

Ik ben 38 jaar en getrouwd met de mooiste en liefste vrouw die ik kon strikken, waar ik twee heerlijk kids mee heb. Wij hebben een druk en hectisch leven, vrouwlief is naast stewardess ook onderneemster en tussen de bedrijven door proberen wij de kids naar zwemles, kungfu en muziekles te brengen. Daarnaast ben ik een fervent tennisser, captain van een competitieteam en mag ik graag Lego-en met mijn oudste zoon en een filmpje meepakken. Favoriete reisbestemmingen: Marokko, Zanzibar en op de camping in Frankrijk.

Mijn Qholix

Qholix geeft mij de mogelijkheid om mijn ideeën en visie te gebruiken die ik de loop der jaren door mijn ervaring als accountmanager detachering opgedaan heb. Dit kan ik op volstrekt authentieke manier doen die het best bij mij past, ik hoef mij niet te conformeren aan een bestaande bedrijfscultuur want die vorm ik zelf samen met de andere Qholix professionals.

Passie voor het vak

Mijn passie voor het vak komt voort uit het feit dat ik van nature heel nieuwgierig ben wat mensen beweegt, wat zij belangrijk vinden en wat hen drijft. Dat zorgt ervoor dat ik goed kan luisteren en hun behoefte kan bepalen. Dit helpt mij om zowel professional als opdrachtgever optimaal te bedienen, ik begrijp hun behoefte en zorgt voor de juiste oplossing.

Expertise

Salesmanagement, Accountmanagement, Fieldmanagement

Mijn drive

Leven naar potentieel is hoe ik naar het leven in het algemeen kijk. Wat dit potentieel is, is voor iedereen uiteraard verschillend maar waar ik wel van overtuigd ben is dat de meest gelukkige mensen constant aan het leren zijn en zich blijven ontwikkelen. Om daar een onderdeel van te zijn , dat te kunnen meemaken, daar krijg ik de grootste kick van. Of het nu een professional is die aan een uitdagende klus begint en daardoor met vallen en opstaan, enorm groeit of een klant die “geleerd” heeft om testen een plek in zijn organisatie te geven…ontwikkeling is in alle facetten van het leven de grote drijfveer

Share This