Tafary Duysker

Functioneel Beheerder/ Junior Tester

Persoonlijk

Ik ben 34 jaar, geboren in Delft, opgegroeid op Curaçao en toch Surinaams. Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en leef volgens de filosofie: Ubuntu; “ik ben omdat wij zijn”. Je kan dat ook merken aan de activiteiten die mijn agenda opvullen; Van iemand helpen met laminaat leggen, theatervoorstellingen/concerten, salsa dansen met vrienden tot een familiereünie. Naast mijn positieve instelling, waardeert mijn omgeving mij om mijn open en eerlijkheid.

Mijn Qholix

De onderwerpen Mens en ICT, staan al jaren centraal in mijn carrière. Aan de ene kant de logica, de nullen en de enen, en aan de andere kant het inspelen op de behoefte van mijn omgeving. Bij Qholix kan ik deze twee harde uitersten verbinden in mijn rol als functioneel beheerder. Qholix geeft mij ook de kans mijzelf te ontwikkelen als persoon en als aankomend IT-er door middel van opleidingen en cursussen. Het is heel fijn dat mijn fieldmanager ook heel veel ervaring heeft binnen Applicatie-management.

Passie voor het vak

Ik ben van nature een dienstverlenend persoon. Het is voor mij vanzelfsprekend om na te gaan hoe ik iemand kan ondersteunen in het bereiken van hun doel. Als functioneel beheerder  bewaak ik de belangen van de business en dit probeer ik vanuit een mensgerichte en klantgerichte mindset te doen en dit doe ik met heel veel plezier.

Expertise

Applicatiebeheer, testen, dienstverlenend, verbinden, inlevingsvermogen, luisteren

Mijn drive

Samen werken, verbinden en excelleren.

Share This