Oprichting

Qholix is in 2013 opgericht door Rafael Mezas en Romeo Gemerts. Zij herkenden enerzijds een sterke behoefte in de markt aan vakbekwame, professionele en communicatief sterke testprofessionals die de klant enthousiast maken voor het testvak en het belang van testen goed kunnen uitleggen. Anderzijds zagen zij de behoefte van professionals om deel uit te maken van een onderneming die passie heeft voor het testvak en echt een onderscheidend vermogen heeft ten opzichte van de rest van de markt.

In 2015 is Steven Atmopawiro mede-partner geworden hetgeen zorgt voor een uitgebalanceerde basis tussen commercie en vakinhoud.

Missie

Qholix is de testspecialist die ICT-oplossingen optimaal helpt opleveren en implementeren.

Wij inspireren onze opdrachtgevers en bieden pragmatische en toekomstvaste testoplossingen en onderscheiden ons door onze klantfocus, pragmatisme en pro-activiteit.

Wij bieden onze professionals een uitdagende, dynamische en solide werkomgeving. Een mensgerichte werkgever die trots is op zijn werknemers, hen waardeert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert. “Goed werkgeverschap gecombineerd met  een goede balans tussen privé en zakelijk en een gezonde dosis ambitie zorgen voor een hechte cultuur waarin wij allen een stapje extra durven te zetten.”

Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier onze persoonlijke en gemeenschappelijk doelen zullen behalen.

Onze naam en ons logo

Waarom de naam Qholix? Uiteraard een verwijzing naar Quality en daar gepassioneerd maar op een gezonde manier  “verslaafd”aan zijn. Kwaliteit niet alleen software-matig maar ook in ander aspecten in het leven hebben wij hoog in het vaandel staan.

Het logo draagt voornamelijk de kleur blauw, dat rust, betrouwbaarheid en integriteit symboliseert, dit wordt aangevuld met groen dat groei, evenwicht en kalmte met zich meebrengt. De kleur paars in het logo brengt iets speels en abstracts met zich mee, bij Qholix symboliseert paars met name visie, “verder kunnen kijken dan je kunt zien.”

Share This