Oprichting

Qholix is in 2013 opgericht door Rafael Mezas en Romeo Gemerts. Zij herkenden enerzijds een sterke behoefte in de markt aan vakbekwame, professionele en communicatief sterke testprofessionals die de klant enthousiast maken voor het testvak en het belang van testen goed kunnen uitleggen. Anderzijds zagen zij de behoefte van professionals om deel uit te maken van een onderneming die passie heeft voor het testvak en echt een onderscheidend vermogen heeft ten opzichte van de rest van de markt.

Missie

Qholix is de testspecialist die ICT-oplossingen optimaal helpt opleveren en implementeren.

Wij inspireren onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door onze klantfocus, pragmatisme en pro-actieve houding.

Wij bieden onze professionals een uitdagende en dynamische werkomgeving. Een mensgerichte werkgever die trots is op zijn werknemers, hen waardeert en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleert. Goed werkgeverschap gecombineerd met een goede balans tussen privé en zakelijk is belangrijk. Een gezonde dosis ambitie  waarin wij allen een stapje extra (voor elkaar) bereid zijn te zetten draagt bij aan een hecht team.

Wij streven ernaar ten alle tijde onze persoonlijke en gemeenschappelijk doelen te behalen.

Onze naam en ons logo

Waar staat de naam Qholix voor? Een verwijzing naar Quality, gepassioneerd en “verslaafd” zijn op een gezonde manier. Kwaliteit,  niet alleen voor software en ict maar ook voor de aspecten van het normale leven!

Het logo draagt voornamelijk de kleur blauw, dat rust, betrouwbaarheid en integriteit symboliseert. Dit wordt aangevuld met groen voor groei wat tevens evenwicht en kalmte met zich meebrengt. De kleur paars brengt iets speels en abstracts met zich mee.  Qholix associeert paars met visie (verder willen kijken dan je kunt zien).

Share This