Agile testen

Onze testers beschikken over meerjarige praktijkervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Hierdoor zullen zij zich bovengemiddeld snel aanpassen en inwerken in een nieuwe werkomgeving. Zij kunnen met de meest gebruikte tooling overweg en hebben de juiste technische bagage. Uiteraard zijn zij theoretisch toegerust met de juiste certificeringen als TMAP, ISTQB of PSM1.

Last but not least: Onze professionals beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en Qholix testprofessionals  zijn pro-actief en pragmatisch ingesteld.

Testadvies-en begeleiding

Heeft u de behoefte om testen in uw organisatie op de kaart te zetten en professioneel aan te pakken? Qholix bezit de kennis en ervaring om advies te geven en op pragmatische wijze de juiste oplossingen aan te dragen die bij uw organisatie passen. De beste methodieken en de juiste tools zullen wij in ons advies meenemen.  Wij laten aan u de keuze wat voor u de beste vervolgstap is.

Recruitment

Wij ondersteunen organisaties die de behoefte hebben een tester aan te stellen door middel van het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Wij beschikken over een groot netwerk van testers en zijn in staat een zorgvuldige selectie te maken van geschikte kandidaten. Kandidaten die voor u op de langere termijn een bijdrage zullen leveren aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Onafhankelijk testen

Een onafhankelijke tester geeft een onpartijdige mening als derde partij over de software. Dit leidt tot efficiënte en objectieve testen die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Share This