Qholix  Testprofessionals

Onze testers beschikken over meerjarige praktijkervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Hierdoor zullen zij zich bovengemiddeld snel aanpassen en inwerken in een nieuwe werkomgeving. Zij kunnen met de meest gebruikte tooling overweg en hebben de juiste technische bagage. Uiteraard zijn zij theoretisch toegerust met de juiste certificeringen als TMAP, ISTQB of PSM1.

Last but not least: Onze professionals beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en Qholix testprofessionals  zijn pro-actief en pragmatisch ingesteld.

Qholix Testadvies-en begeleiding

Heeft u de behoefte om testen in uw organisatie op de kaart te zetten en professioneel aan te pakken? Qholix bezit de kennis en ervaring om advies te geven en op pragmatische wijze de juiste oplossingen aan te dragen die bij uw organisatie passen. De beste methodieken en de juiste tools zullen wij in ons advies meenemen.  Wij laten aan u de keuze wat voor u de beste vervolgstap is.

Qholix Recruitment

Wij ondersteunen organisaties die de behoefte hebben een tester aan te stellen door middel van het werven en selecteren van geschikte kandidaten. Wij beschikken over een groot netwerk van testers en zijn in staat een zorgvuldige selectie te maken van geschikte kandidaten. Kandidaten die voor u op de langere termijn een bijdrage zullen leveren aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen.

Oprichting

Qholix is in 2013 opgericht door Rafael Mezas en Romeo Gemerts. Zij herkenden enerzijds een sterke behoefte in de markt aan vakbekwame, professionele en communicatief sterke testprofessionals die de klant enthousiast maken voor het testvak en in staat zijn het belang van testen uit te dragen.

Daarnaast zagen zij dat onder (test)professionals de behoefte sterk aanwezig was om deel uit te maken van een collectief. Een organisatie waar passie voor het testvak en een onderscheidend vermogen ten opzichte van de rest van de testmarkt als belangrijkste bindingsfactoren gezien en ervaren wordt.

Share This