Werken bij Qholix

Als ICT-dienstverlener dagen wij jou graag uit om jezelf te blijven ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen. We willen je blijven stimuleren in het testvak en je de mogelijkheden bieden zodat je je helemaal kunt focussen op je werk en die meerwaarde kunt leveren die wij als Qholix graag willen laten zien bij onze opdrachtgevers.

Ben jij een Young Test Professional of Experienced Test Professional? Bekijk dan snel onze vacatures en misschien word jij wel deel van onze club!

Young Test Professionals en Experienced Test Professionals

Ben jij een ervaren Test Professional? Dan zal ook jij bij Qholix de nodige uitdaging vinden en gestimuleerd worden om jezelf te blijven ontwikkelen. Het testvak is aan verandering onderhevig en daar dient op de juiste manier op geanticipeerd te worden. Een passende opdracht die goed in je ontwikkelpad past en de juiste opleidingen zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de toekomst! Het zijn immers de Qholix professionals die het verschil in succes gaan maken bij onze opdrachtgevers.

Freelancers

Ook freelancers laten zich door Qholix graag bemiddelen. Dit komt omdat wij altijd transparant zijn over de keten en marges die wij hanteren. Wij zien onze freelancers als volwaardige Qholix Test Professionals en hebben gemerkt dat ook zij behoefte hebben aan een ontwikkelpad en (opleidingen.) Hier faciliteert Qholix in en stimuleert en beloont ook deze doelgroep om die meerwaarde bij onze opdrachtgevers te laten zien.

Share This