Anjoe Sadal

Test Consultant

Persoonlijk

Ik ben een Surinaamse-Hindoestaanse dame die vanaf haar 4de jaar in Nederland is opgegroeid. Ik ben nu 47 jaartjes jong en bruis nog van de energie, zowel als Testprofessional als in mijn vele bezigheden in mijn privéleven. Ik hou me o.a. bezig met op vrijwillige basis dansles geven in de Indiaase Bollywooddans en jaarlijks organiseren we met een andere dansschool een grote eindshow. Ik geef ook begeleiding aan mensen die zich bezig willen houden met zelfrealisatie in spirituele zin in de vorm van Yoga & Meditatie en uitwisseling van levenservaringen. Tussendoor lees ik, kijk ik spannende films (thrillers, detectives, fantasie, sciencefiction) en proef ik graag lekker eten uit verschillende culturen.

Mijn Qholix

Toen ik augustus 2017 bij Qholix begon, deed ik dat  om bij een bedrijf te kunnen werken met mensen dat ik kan vertrouwen en waar de lijnen kort zijn . In de tussentijd heb ik ook ervaren dat we er voor elkaar en met elkaar zijn. Wie van ons ook een opportunity ziet, wij zoeken elkaar op en zetten de talenten van diegenen in die de juiste ervaring hebben. Kortom: krachten bundelen en Go for it!!!

Passie voor het vak

Testen… Experimenteren… een stabiel draaiend systeem toch nog onderuit kunnen halen… Kwaliteit opleveren… samenwerken en anderen stimuleren om samen te werken… kennisdeling… spin in het wiel zijn… wandelende kennisdatabase… met allerlei soorten persoonlijkheden om kunnen gaan… en nog veel meer… Het geeft me enorm veel voldoening om dit allemaal te mogen en kunnen doen in mijn rol als Testprofessional.

Expertise

Testvoorbereiding en uitvoering, Testautomatisering, Testcoördinatie, Scrummaster

 

Mijn drive

“Mijn drijfveer in het leven is ik altijd op zoek ben naar verbetering en groei. Het geeft mij energie om mensen, processen, bedrijven te zien groeien en zich te ontwikkelen. ”

Share This