Romeo Gemerts

Partner en Test Consultant

Persoonlijk

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik woon al ruim 20 jaar met heel veel plezier in Almere. Mijn hobby’s zijn fitness, hardlopen, muziek maken en luisteren en natuurlijk Qholix! Ook maak ik bij mooi weer graag gebruik van mijn motor, wat mij een gevoel van vrijheid en avontuur geeft.

Passie voor testen

Mijn visie voor het testen is dat ik het als een vak beschouw waar je met alle facetten van het bedrijfsleven en de automatisering te maken hebt. Het maakt niet uit of je met hardware, software, processen of personen te maken hebt, testen is een effectief instrument om aan te tonen dat wat getest wordt voldoet aan de vooraf vastgestelde eisen. Testers geven zichzelf als bijnaam MVA(Manager van alles), en dat is in mijn ogen terecht. Goede testers bezitten naast analytische en technische kwaliteiten ook goed ontwikkeld soft skills, zodat zij zichzelf staande kunnen houden in de meest uitdagende politieke gevoelige omgevingen.

Expertise

Test coördinatie, Technisch Test analist, Test consultancy

Mijn drive

Mijn passie voor het testvak is als de weerspiegeling van mijn karakter: onderzoekend, streven naar structuur, analytisch ingesteld, ondernemend maar ook het onbekende en het avontuur opzoeken. Mijn motto voor succes: transparantie, oprechtheid en wederzijds respect zijn factoren die ervoor zorgen dat ik succes ook als zodanig ervaar. Dit deel ik graag met mijn naasten. Maar daarnaast vormen ook de moeilijke momenten waarbij je sterk genoeg bent om je verantwoordelijkheid niet uit de weg te gaan en de juiste beslissingen te nemen je uiteindelijke succes.

Share This